aannemer leads

Omzet verhogen? Kies voor aannemer leads!

Verhoog uw omzet met aannemer leads! Bent u een aannemer en op zoek naar nieuwe klanten? Door bij ons aannemer leads te kopen hoeft u zelf geen tijd meer te steken in marketing en acquisitie.

Probeer het gratis uit!

Om u kennis te laten maken met onze leadservice probeert u deze gratis en vrijblijvend uit. U ontvangt 5 kwalitatieve leads. Is het toch niks voor u? Dan zit u nergens aan vast.

Op deze pagina leest u hoe alles over de voordelen van onze service, hoe het kopen van leads werkt en voor welke klussen wij leads leveren.

Voordelen van onze service

  • U betaalt een vaste prijs per lead, dus het rendement van uw investering is gemakkelijk te bepalen.
  • Wij werken niet met ingewikkelde abonnementen en hoge instapkosten: u betaalt per lead die u ontvangt.
  • Al onze leads worden handmatig op kwaliteit gecontroleerd door ons servicecenter.
  • Zit er toch een onvolledige of onjuiste offerteaanvraag tussen? Dan kunt u deze reclameren, u hoeft dat niet te betalen.
  • Wij bieden zowel leads op basis van vergelijken als exclusieve leads.
  • U hoeft verder niets in marketing te investeren.

Wat zijn leads?

Leads zijn online aanvragen van potentiële klanten. Zij hebben een offerteaanvraag gedaan via één van onze websites. Deze klant wil bijvoorbeeld een serre laten bouwen of een grote renovatie aan zijn huis laten uitvoeren en is daarvoor op zoek naar een aannemer.

Wij zijn expert in leadgeneratie en zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google. Op die manier zorgen wij ervoor dat potentiële klanten bij ons offerteaanvragen doen.

Als u aannemer leads bij ons koopt, sturen wij de offerteaanvraag naar u door. U zorgt er daarna voor dat u de klant binnenhaalt met een aantrekkelijke offerte.

Kopen leads: hoe werkt dat?

Het kopen van aannemer leads en het verhogen van uw omzet werkt op de volgende manier. Een potentiële klant wil bijvoorbeeld een uitbouw aan zijn huis realiseren. Doordat wij ervoor zorgen dat onze websites goed vindbaar zijn, komt de klant op onze website. Daar doet de klant vervolgens een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Die offerteaanvraag wordt daarna handmatig door ons servicecenter op kwaliteit gecontroleerd. Alleen als alle gegevens zijn ingevuld en als de lead past bij uw werkzaamheden, sturen wij deze naar u door.

Vervolgens stuurt u zelf een offerte naar de potentiële klant. Met een scherp aanbod haalt u vervolgens de klant binnen!

Leads kopen: wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video wat leads zijn en hoe het kopen van leads werkt.

Altijd kwalitatieve leads

Dankzij ons servicecenter krijgt u van ons enkel kwalitatieve leads. Iedere offerteaanvraag wordt daar door een van onze expert handmatig gecontroleerd. Waar wordt naar gekeken? Alleen als alle contactgegevens zijn ingevuld en een duidelijk opdrachtomschrijving is gegeven, sturen wij de online aanvraag naar u door.

Ondanks onze zorgvuldige controle kan het toch voorkomen dat er een keer een onvolledige of foute offerteaanvraag tussen zit. In dat geval kunt u deze gemakkelijk reclameren, u betaalt dan niets voor die lead.

Vaste prijs per lead

Een van de voordelen van het kopen van leads bij ons is dat u altijd een vaste prijs per lead betaalt. Wij doen niet aan ingewikkelde abonnementen waar u altijd voor een bepaald aantal leads moet betalen.

Aannemer leads inkopen bij ons is altijd helder en transparant: u betaalt enkel voor de leads die u ontvangt. Dat maakt het heel gemakkelijk om het rendement van uw investering in leads te bepalen.

Leads op exclusieve basis: de voordelen

U heeft bij ons keuze uit twee soorten leads: leads op basis van vergelijken en exclusieve leads. Bij leads op basis van vergelijken wordt de online aanvraag naar u en een aantal andere aannemers in de buurt gestuurd. Degene met het beste aanbod haalt vervolgens de klant binnen.

Wilt u geen concurrentie?

Kies dan voor exclusieve leads! Dat betekent dat u de enige bent die de online aanvraag krijgt. U heeft dat geen concurrentie van andere bedrijven en daarmee is de kans groter dat u de klant binnenhaalt.

Gemakkelijk en snel nieuwe klanten werven?

Maak gebruik van onze leadservice

Bedrijf aanmelden

Kies zelf welke leads u ontvangt

Bij ons bepaalt u zelf voor welke klussen u leads ontvangt. Bent u bijvoorbeeld gespecialiseerd in het doen van bouwkundige keuringen? Of bent u op zoek naar klanten die een serre willen laten bouwen? Dan kies u ervoor om alleen aanvragen van dergelijke opdrachten te ontvangen.

Welke offerteaanvragen ontvangen wij veel?

  • Serre leads
  • Uitbouw leads
  • Bouwkundige keuring leads

Daarnaast kiest u ook uit welke regio u aannemer leads wilt ontvangen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in Noord-Holland? Laat het ons weten wij zorgen ervoor dat u de juiste leads ontvangt.

Serre leads

Wij ontvangen vaak aanvragen van potentiële klanten die een serre aan hun woning willen bouwen. Zij zijn op zoek naar extra ruimte in huis in combinatie met meer lichtinval en buitengevoel. Men kiest vaak voor een aluminium serre, maar hout en kunststof zijn ook populaire materialen.

Herkent u zich in deze opdrachten? Kies er dan voor om serre leads bij ons te kopen!

Uitbouw leads

Door de krapte op de woningmarkt kiezen steeds meer mensen ervoor hun huidige woning uit te breiden met een uitbouw, in plaats van te verhuizen. Dan zijn ze vaak op zoek naar een aannemer om het gehele project te overzien.

U helpt de klant met het ontwerpen van de uitbouw, het uitkiezen van de juiste materialen en het realiseren van de uitbreiding. Ook weten mensen vaak niet of ze een vergunning nodig hebben.

Bouwkundige keuring leads

Het doen van bouwkundige keuringen is een specialistisch karwei. Men kiest er vaak voor een bouwkundige keuring te doen om een hypotheek met NHG af te kunnen sluiten, of om zeker te weten dat ze na de koop van een woning niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Ook krijgen wij offerteaanvragen voor spoedkeuringen binnen. In dat geval moet de keuring zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

aannemer leads kopen

Ook leads inkopen? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u zelf geen tijd en energie meer hoeven steken in het vinden van nieuwe klanten? Maak dan gebruik van onze aannemer leads. Zo vindt u gemakkelijk en snel nieuwe klanten en verhoogt u uw omzet. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent, want u betaalt altijd een vaste prijs per lead.

Krijg 5 leads gratis!

Wilt u onze service ervaren? Vul dan het formulier in en we nemen snel contact met u op.

Bedrijf aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*