Gratis serre offertes vergelijken

Op het moment dat u besluit om een serre te laten bouwen bij u thuis, dan is het verstandig om bij meerdere specialisten gratis offertes aan te vragen.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Op deze manier krijgt u inzicht in de mogelijkheden, de eventuele extra kosten en de diverse technieken die men kan gebruiken om de serre te bouwen. Als u via het formulier uw wensen voor de serrebouw kenbaar maakt, dan krijgt u spoedig meerdere offertes toegestuurd van specialisten uit de regio. Verglijk het aanbod en bespaar tot 40% op uw investering!.

Gratis offertes vergelijken

U ontvangt maximaal 6 vrijblijvende offertes.
Gewenst materiaal? (*)
Is de woning in bezit? (*)

Vergunning nodig? (*)

Bouwtekening aanwezig?

Gratis – Vrijblijvend

serrebouw prijzen

Uw huis is meer waard met een serre

Het laten plaatsen van een aanbouw zorgt niet alleen voor meer licht en ruimte in huis, het heeft tevens een positief effect op de waarde van het pand. De aanbouw dient dan wel op professionele wijze gebouwd te zijn, en voldoen aan alle eisen die binnen het bouwbesluit horen. Denk hierbij onder meer aan de eisen op het gebied van de isolatiewaarde, brandbeveiliging en vochtwering. Als de serrebouw aan al deze voorwaarden voldoet, dan is het mogelijk dat de pandwaarde stijgt met enkele duizenden tot tienduizend euro. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan eens bij een makelaar naar de opties.

serre en aanbouw offertes

Bespaar door offertes te vergelijken

Bent u benieuwd naar het verschil in prijs tussen serres in een landelijke, Engelse en moderne stijl? Hebt u een vraag over het voordeel van openslaande deuren bij de tuinserre? Of wilt u meer weten over de kosten van een buitenserre naar uw wens? Wanneer u het contactformulier invult, dan krijgt u spoedig meerdere (maximaal 6) offertes toegestuurd welke u zelf naast elkaar kunt leggen. Door de prijsopgaven met elkaar te vergelijken op basis van prijzen, werkwijze en materiaalaanbod is het mogelijk om tot wel 40% op de uiteindelijke investering te besparen! Wij helpen u met alle plezier verder.

Gratis offertes vergelijken